Middel 1

Zonder Innovatie blijven we doen wat we deden.

Cleanprotec is een Nederlands bedrijf vol innovatieve producten. Alles in eigen beheer, van laboratorium tot productie. Producten die kosten besparen, extra winst brengen en gemakkelijk te verwerken zijn. Waarom stil blijven staan als Cleanprotec vooruitgang biedt.

Aantasting en veroudering van oppervlakken wordt veelal veroorzaakt door gebruik. Tevens zorgen natuur invloeden ervoor dat beschadigingen optreden. De Cleanprotec producten reinigen, herstellen en beschermen alle materialen met minimale inspanning.

Veel shampoos en waxen bieden slechts kort bescherming en verdwijnen binnen enkele weken van het oppervlak. Deze producten dragen niet bij aan een duurzaam milieuvriendelijk beleid. Het reinigen met agressieve middelen zorgt juist voor extra aanhechting van vuil en b.v. vogeluitwerpselen. Cleanprotec heeft deze invloeden geanalyseerd en producten ontwikkeld die eenvoudig te gebruiken zijn. De mens, materiaal en milieuvriendelijke productlijn zorgt voor een blijvend resultaat.

Nieuwe oppervlakken worden met minimale inspanning beschermd en gebruikte materialen in hun oorspronkelijke staat hersteld. De langdurige werking vereenvoudigt het onderhoud. Door gebruik te maken van de herstellende reinigingsproducten worden onnodige kosten voorkomen en het milieu wordt gespaard. Klant tevreden, Ondernemer blij.

Kijk op de site naar de mogelijkheden voor jouw doelgroep.

Kostenbesparend

Veilig

Snelle verwerking

Duurzaam