Auto schoonmaken? 3 top tips!

13/9/19 12:34
/
Mobility
geen alt

De auto is een belangrijk deel van uw leven. Niet alleen is het een grote aankoop, het is ook het voertuig waar u dagelijks op vertrouwd. Uw auto schoonmaken en schoonhouden is dan ook heel belangrijk. Toch vinden heel veel mensen het lastig om hun auto zo schoon te krijgen zoals dat bij de autodealer gebeurd.

Gelukkig zijn er een aantal tips en trucjes om dit zelfde effect te creëren, zelfs als particulier. Wij hebben dan ook 3 top auto schoonmaken tips op een rijtje gezet.

Stofzuig grondig en houd de auto fris

Eén van de belangrijkste dingen die je kan doen is de auto schoon van vuil en rommel houden. Een auto schoonmaken betekent niet alleen de auto vrij van rotzooi houden, maar ook actief geurtjes verwijderen. Een voor de hand liggende methode is natuurlijk niet roken in de auto, maar ook bijvoorbeeld het ophangen van een neutrale luchtverfrisser. Deze verwijdert actief de vieze geuren, maar verspreid geen eigen penetrante geur.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat u de auto regelmatig stofzuigt. Etensresten en ander vuil zorgt niet alleen voor een rommelige auto, het verspreid ook onaangename geuren.

Wilt u uw interieur schoon houden reinig dan met Cleanprotec Clean ’n Go hiermee kunt u uw gehele auto aan de binnenkant eenvoudig schoonmaken. Clean ’n Go zit in een spray fles gewoon sprayen op het schoon te maken oppervlak en afnemen met een droge doek. Met dit product kunt u bekleding, dashboard, touchscreens en ramen eenvoudig schoonmaken. Tevens behandeld u tegelijkertijd het oppervlak met een beschermende coating waardoor vuil en stof minder kan hechten aan het oppervlak.

Was uw auto met een goede Shampoo

Vuil is niet altijd met het oog zichtbaar, Dit maakt een auto schoonmaken dan ook een wat moeilijkere taak. Het beste middel om uw auto goed schoon te houden is een ouderwets sopje met moderne werking. Cleanprotec Wash ‘n Go is een concentraat waar slecht enkele druppels van nodig zijn per emmer. Het sopje wat hiermee gemaakt wordt is geschikt voor bijna alle ondergronden.

Gebruik een goede coating

Het schoonmaken van het interieur en exterieur spreekt met deze instructies wel voor zich, maar veel mensen blijven met de vraag zitten: “Hoe laat je een auto glimmen?”. Een auto schoonmaken is niet genoeg voor een langdurig stralend effect.

Wilt u een stralende auto hebben? Maak dan gebruik van Cleanprotec Shine ‘n Go. Deze speciale formule creëert na het inwerken een speciale coating over de body van de auto die niet alleen beschermend is, het zorgt er ook voor dat minder vuil zich aan de auto kan hechten. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor de langdurige glans die u op nieuwe auto’s ziet.